2013. április 9., kedd

Húsvéti saláta

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekünk még mindig van húsvéti sonkánk, így tegnap gondoltam, valahogyan fel kellene használni, mert lassan sonka-tojás-torma mérgezést fogunk kapni, így találtam rá a húsvéti salátára.
jégsaláta
retek
főtt sonka
kemény tojás
joghurt
só, bors, zöld fűszerek


A salátát, a retkeket, a sonkát és a tojást felaprítom, majd egy tálba öntöm. A joghurtból és a fűszerekből öntetet készítek, majd ezt öntöm rá a salátára.

Baguette-el tálaltam, melyet két ujjnyi szeletenként bevagdostam, de vigyáztam, hogy ne vágjam át, mert a mélyedésekbe a frissen szedett, apróra vágott, rámával elkevert medvehagymát kentem, majd 10 perc alatt megpirítottam a sütőben és még melegen tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése