2014. február 10., hétfő

Márványsajtos csirkemell

Gyors, egyszerű, de annál finomabb főétel készült ismételten a sajt jegyében :) Nem kell hozzá sokféle hozzávaló, de az íze felbecsülhetetlen annak, aki szereti a pikáns sajtokat.

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
só, bors
1 nagy gerezd fokhagyma
20 dkg márványsajt
1,5 dl tejszín
bazsalikom



A csirkemellet megmosom és felkockázom, majd sózom, borsozom, hozzáadom az áttört fokhagymát, és egy kis olajat és jól összekeverem. Forró serpenyőben hirtelen megpirítom, majd, ha elfőtte a levét, akkor hozzáadom a felkockázott márványsajtot, a bazsalikomot és felöntöm a tejszínnel. Lassú tűzön összeforralom, majd rizzsel tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése