2014. május 20., kedd

Farfalle olasz módra

Ezt a receptet egy kedves barátnőmtől kaptam, náluk ettünk ilyet először és nagyon ízlett mindenkinek. Az étel másik előnye az íze mellett, hogy nagyon könnyű elkészíteni és nem kell hozzá semmilyen extra hozzávaló sem.

Hozzávalók:
1 hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
2 darabolt paradicsomkonzerv
só, bors
friss bazsalikom
2 mozzarella golyó
50 dkg farfalle tészta 


A hagymát felaprítom, a fokhagymát átnyomom és kevés olajon megdinsztelem. Hozzáadom a paradicsomot, fűszerezem, és összeforralom. A tésztát kifőzöm, leszűröm. Amikor ezzel készen vagyok, újra felmelegítem a szószt és a felkockázott mozzarellát belevegyítem, ami pár perc alatt szétolvad benne. A tésztára öntöm és megszórom reszelt sajttal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése