2012. szeptember 10., hétfő

Bruschetta - az olasz előétel

... vagy vacsora, mi például annak ettük:) Mert most már újra van erre is lehetőségem, hogy vacsorára is extrább ételeket készítsek, ne csak egyszerű felvágottas szendvicset:)
Na lássuk az olasz melegszendvicset, a bruschettát.

Hozzávalók 2 személyre:
2 db sajtos kifli
4-5 szem koktélparadicsom
bazsalikom
fokhagyma
olívaolaj
bors

A paradicsomot felaprítom, összekeverem olívaolajjal, ha lehet friss bazsalikommal, sóval és borssal. A kiflit felkarikázom, megpirítom, bedörzsölöm fokhagymával, megkenem olívaolajjal, majd a paradicsomos "ragut" rákanalazom. Megszórom reszelt sajttal, és sütőben aranybarnára sütöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése