Ezt a receptet ismét a Dolce Vita blogon találtam, és mivel hétvégén nagy csapatos buliban voltunk, ahová egy gyors "kencét" kellett vinnem, erre esett a választásom:)
Hozzávalók:
250 gramm feta sajt (vagy bármilyen krémfehér sajt)
2 dl natúr joghurt (kb. 8 ek.)
2 ek. olívaolaj
só, bors
mentalevelek
kígyóuborka
A sajtot felkockázom és villával összetöröm,majd elkeverem a joghurttal addig, amíg teljesen sima nem lesz. Hozzáadom a olajat és a felaprított, friss mentaleveleket, majd ezt is a krémhez keverem. Ízlés szerint sózom és borsozom, de vigyázni kell, mert lehet, hogy a sajt nagyon sós.
Az uborkát vékonyan felszeletelem, teljes kiőrlésű kenyérrel fogyasztható!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése