
Az itthoni szavazás alapján ez nyert, így az állás jelenleg Széll Tamás javára 21-18.
Hozzávalók:
10+5 dkg vaj
1 nyúl
só, bors
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
3 dl fehérbor
2 nagy csipet kakukkfű
3 ek. magos mustár
3 ek. dijoni mustár
3 dl alaplé
3 dl főzőtejszín
Egy nagy edényben felolvasztok 10 dkg vajat. A nyúlhúst darabokra vágom, sózom és borsozom, majd a habzó vajon mindkét oldalát megpirítom és kiszedem őket. A megmaradt vajon megpirítom a kétféle aprított hagymát. Fűszerezem a kakukkfűvel, felöntöm a borral, és beforralom a felére. Hozzáadom a kétféle mustárt és az alaplevet, majd visszateszem bele a nyúldarabokat és fedő alatt 45 perc alatt puhára főzöm. Amikor elkészült, hozzáadom a tejszínt, és addig főzöm, amíg besűrűsödik, majd az 5 dkg vajjal gazdagítom és főtt burgonyával tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése